АФІША

7 листопада — Київ «Queen»

9 листопада — Київ «Чайхона Gold»

10 листопада — НСК Олімпійський

18 листопада — Carribean Club

24 листопада — Харків концерт-присвята «Примадонна»

25 листопада — Кременчук МПК Благодійний концерт

ПАЛАЛА МЕГА ШОУ

Вартість квитків:

10.09 від 130 грн.

Придбати квиток

Замовити концерт
+380673829333

Наталія Валевська, відома на сьогоднішній день, як сучасна і затребувана Українська співачка і артистка, якій присудили премію під назвою «Кришталевий мікрофон», і безліч інших не менш гідних нагород.

Кар'єра співачки почалася з 1996-го року, з того, що вона зацікавилася написанням віршів і музики. Через три роки вона з авторською композицією брала участь в конкурсі естрадних виконавців, де здобула однозначну перемогу. Наталія Валевська 2005 рік ознаменувала для себе тим, що стала зіркою, після того, як перемогла в телепроекті «Шанс».

З тих пір Україна просто захоплювалася співачкою.
Після перемоги в Шансі, артистка почала займатися своєю діяльністю вже з професійного боку. Якщо розглядати питання більш детально, мова йде про участь в мюзиклі під назвою «Кішки», про отримання нагороди UBN Award у Лондоні.

У 2006-му році виходить перший музичний альбом дівчини, іменований "Відпусти". Платівка складається з російськомовних, україномовних треків, а також творів італійською та французькою мовами. У тому ж році дівчині вдається на постійній основі брати участь в найбільш популярних телешоу країни.

Через три роки у 2009 Наталія заснувала фонд благодійності «Бажання здійсняться», що в повній мірі можна назвати її власною ініціативою. У тому ж році Валевській пощастило отримати нагороду конкурсу Алли Пугачової. Якщо говорити конкретніше, то А.Пугачова, була в пошуку талантів, і як раз Наталя і стала цим талантом, і Діва вручила їй золоту зірку. Примадонна почала запрошувати артистку на «Різдвяні зустрічі», а також в інші проекти, що дуже урізноманітнило і прославило життєвий цикл Наталки, це дуже значущий час .

За настання 2010-го року Валевська почала активно гастролювати. Паралельно активному турне ,Наталія займалась записом свого третього за рахунком музичного альбому, презентацію якого, вірні фанати і шанувальники співачки могли почути вже в кінці року. Називалася платівка «Желанья сбудутся». Композиції в цей альбом були обрані, ви не повірите, самою Алою Пугачовою.

Крім усього іншого, якщо повернутися до теми благодійності, можна сміливо сказати про те, що Наталя дійсно частину отриманих фінансових коштів спрямовує на допомогу нужденним людям. За таке благородство її було прийнято нагородити орденом Святого Станіслава, який їй вручили в 2008-му році, оскільки благодійна діяльність принесла свої плоди.

Але це був далеко не єдиний орден співачки, за свою кар’єру їй вручили величезну кількість нагород. Однією з найбільш значущих був орден великомучениці Варвари II ступеня і орден Св. Прп. Антонія і Феодосія. Але головною нагородою артистка вважає- Любов глядача.
У 2015 році співачка заснувала свою Академію Мистецтв «Muza Production” , де вона викладає вокал та ораторське мистецтво .

У 2018 році з успіхом відбулися 2 ювілейні концерти , присв‘ячені 15-річчю творчої діяльності «ПАЛАЛА МЕГА ШОУ» . Слідкуйте за анонсами та приходьте на яскраві Ювілейні концерти Наталії Валевської !

Музика

VALEVSKA

Огонь моей души

Natalya Valevskaya. Pop 2015
Слухати online | купити

Щаслива я - Single

Natalya Valevskaya. Pop 2017
Слухати online | купити
Слухати online | купити

Скажи мне да - Single

Natalya Valevskaya. Pop 2014
Слухати online | купити

Свiчка - Single

Natalya Valevskaya. Pop 2016
Слухати online | купити

Valevskaya Live (10 лет вместе)

Natalya Valevskaya. Pop 2015
Слухати online | купити

Zhelanya sbudutsya

Natalya Valevskaya. Pop 2010
Слухати online | купити

Aurora Dreams - Single

Natalya Valevskaya. Pop 2015
Слухати online | купити

Дискографія

  • 2006 — Отпусти
  • 2007 — Без тебя
  • 2010 — Желанья сбудуться
  • 2015 — The Best
  • 2015 — DVD+CD «Valevskaya Live» концерт в Палаці «Україна»

Сингли

  1. Аdagio
  2. Без тебя
  3. Ветеранам минувшей войны
  4. Две остановки
  5. День рождения
  6. Дно любви
  7. Желанья сбудуться
  8. Мій рідний край
  9. Твое молчание
  10. Мы шагнем на край
  11. Отпусти
  12. Палала
  13. Раненое сердце
  14. Сотня бессонных ночей
  15. Счастливые часов не наблюдают

valevskaya-photo-6-1920-1-260x462_c
valevskaya-photo-7-1920-260x462_c
valevskaya-photo-2-1920-260x462_c
valevskaya-photo-3-1920-1-260x462_c
valevskaya-photo-1920-2-260x462_c
valevskaya2-260x462_c

Відео

VALEVSKA

Академія мистецтв Наталії Валевської

MUZA Production

запрошує

#Вокал #Гітара #Фортепіано #Ораторське Мистецтво #Акторська Майстерність #Школа Танців #Модельна Школа #Малювання #Стретчінг #Йога

https://muzaproduction.com

(067) 382-93-03